dimecres, 26 de març de 2008

Derbi del Merseyside


Liverpool i Everton, Everton i Liverpool (però no oblidar que l'equip més antic de la ciutat de Liverpool és el Tranmere Rovers). Els colors que els Beatles van escollir pel seu recopilatori vermell i blau, es van basar en els colors dels dos equips més coneguts de la ciutat. Fa un temps va sortir un article molt interessant publicat al PUNT del periodista Toni Padilla en que parlava dels 4 Beatles i la seva relació amb el futbol. Deia que d'entrada, George Harrison passava del futbol. Pel que fa als altres tres, Ringo i John eren més red (liverpool fc), i Paul era més toffee (everton fc).
Diumenge que vé i segurament per tv2/teledeporte, el derbi, amb l'al·licient afegit que el Liverpool està només 2 punts per sobre de l'Everton, així que una victòria nostra (ja se sap per qui simpatitzo) ens faria passar-los al davant i prendre'ls la plaça de Champions.
Deixo per acabar una frase d'un guia turístic de Liverpool que vaig tenir: "A la ciutat hi ha dos bons equips de futbol: el Liverpool i els reserves del Liverpool."
-Que cabróóóóón!

4 comentaris:

Nits ha dit...

Hola xitus!!!

No sabia això de la relació entre els colors dels equips i els discs dels Beatles. Veus sempre s'aprèn :)
Qui pogués estar allà...els derbis anglesos són increïbles!!!!
Una abraçada!

gemminola ha dit...

Doncs el Taxidriver és fanàtic del everton tu! -> http://ddrivertx.blogspot.com/

Anònim ha dit...

Ei que jo també sóc fanàtic evertonian!!!
c'mon you blues!!!

Anònim ha dit...

per cert, el derby passat va ser un robatori a mà armada!!!

 
ir arriba