dimarts, 15 de juliol de 2008

Premi Pedraforca


Fa un parell de dies la Núr comunicava a la comunitat blocaire que havia rebut el Premi Pedraforca, un premi que inclou el següent preàmbul:


"Malgrat que el català és una de les llengües més utilitzades als blocs, no hi havia cap premi específic per als blocs en català. Per això, vaig decidir que en calia un, i li he posat el nom d’un cim emblemàtic de la nostra terra."


Les normes d’aquest premi són les següents:


1. S’atorgarà a blocs escrits en català que, en l’opinió de qui el lliuri, sigui un bloc de qualitat pels continguts, tant literaris com personals o d’entreteniment.


2. Cada premiat podrà lliurar-lo a 3 blocs.


3. La imatge del premi, si és possible, es penjarà al bloc.»


En primer lloc, felicitar-te Núr per haver-lo rebut!! Que encara no ho havia fet, quin cap buit.


A continuació agraïr-te que me l'hagis concedit!


I en darrer lloc, el meu lliurament:

1. A la myself per el seu recent bloc fragmentsdevida. La qualitat literària i personal dels seus escrits fan que, malgrat haver començat fa molt poc, li concedeixi aquest premi (i de pas espero que l'esperoni a escriure-hi més sovint :) ).


2. Sens dubte, a la instints pel seu bloc gatet amb turbo, on hi penja posts que fan pensar, i on ens mostra les seves vivències de superació dia a dia!


3. A la Tirai, pel seu bloc Suc de llimona 2.0, on amb una regularitat a ritme de metrònom expressa els seus pensaments sobre la realitat quotidiana amb un estil absolutament propi.


5 comentaris:

Anònim ha dit...

Felicitats, Xitus, que te l'has ben guanyat! I felicitats també als teus premiats!

instints ha dit...

Gràaaaacieeessssssssss!!! Uauuuuu!!! osti m'has alegrat el dia, perquè he vingut de la feina, i estava xafadota. Tot i que no sé si me'l mereixo, perquè tinc alguns escrits en castellà... però espero que me l'hagis otorgat amb el cor..

Gràcies!!! I petons!!!

Xitus ha dit...

Però la majoria són en català, i crec ben bé que te'l mereixes, ja l'estàs lluint ben orgullosa al bloc!!

Un petó :)

Aleix.

Tirai ha dit...

Moltes gràcies! :-) M'ha fet molta il·lusió! Els meus són en català, però amb un miler de faltes ortogràfiques i gramaticals pel cap baix. Repeteixo, moltes gràcies!!!!!!!

myself ha dit...

Ei! Quina sorpresa... moltes gràcies! Tu sí que et mereixes aquest premi... Espero no decebre't i poder continuar escrivint quelcom interessant.
Vagi bé!

 
ir arriba