dimecres, 20 d’agost de 2008

Olimpíades de sofà

Fa uns moments he recordat una vegada que vaig idear proves per a unes olímpiades de sofà. Us en cito algunes i us (in)cito a que en proposeu!!

A mi se m'havien acudit:

10 cm llisos

llançament de "mando"

Més idees??

Apa, un post no tan seriós!!Estic orgullós d'haver-lo fet. Sí!

5 comentaris:

XeXu ha dit...

2 litres birres?

Xitus ha dit...

ooooooh quin crack, o sigui que seria una priva que mesuraria qui es beu dos litres de cervesa en menys temps oi?

Ara m'has fet pensar en "Birrapolo" (no pas un gelat de cervesa, sinó com el waterpolo però en una psicina de cervesa -ho sé, sona molt irreal i se'n va de la idea inicial del post) i en "halterobirra", que consisteix en aixecar packs de cervesa. AH!! I no oblidem els exercicis a les "birres paral·leles"!!Sí senyor, per cracks amb una cervesa a cada cantó xD

Anònim ha dit...

hòstia... en aquestes coses només hi penseu vosaltres!!!
(és per no voler reconèixer que no tinc cap idea tan bona com les vostres... sniff!)

XeXu ha dit...

Totes les disciplines que estem proposant tenen una gràcia afegida, que és que les millors marques es farien a les sèries classificatòries. A la final la gent ja no hi arribaria en condicions de batre cap record...

Què me'n dius del torneig de postures de sofà? Guanya la més còmoda.

Xitus ha dit...

Ja ho crec xexu!! Hi hauria uns jutges que puntuarien. Primer hi hauria el programa tècnic (grau de comoditat de la postura) i després el programa artístic (major patxoca).

Se me n'ha acudit un..."Llançament d'engruna". COnsisteix en veure qui aconsegueix mitjançant un erupte enviar engrunes i/o restes semblants més lluny (mesurable en rajoles, per exemple). (sí, aquest és una mica porc, sensibles absteniu-vos-en).

 
ir arriba