diumenge, 7 de setembre de 2008

Avís

Ja està en marxa el meu bloc sobre psicologia! Faré el que podré però sempre amb il·lusió.

6 comentaris:

mar ha dit...

molt interessant, ahir el vaig xafardejar i hi tornaré...
bona sort amb aquest nou vaixell que surt a la mar...

una abraçada
;)

XeXu ha dit...

Molta sort amb el nou projecte, vaig a veure què hi ha.

Xitus ha dit...

Moltíssimes gràcies mar, m'agrada la teva metàfora!! Aquest vaixell intentarà portar un ritme constant ;)

Moltes gràcies xexu, també els vostres comentaris m'ajudaran a veure si els posts són massa llargs i pesats o si són més aviat amens. El dilluns serà el dia de la Gestalt, així que atents! Serà més visual, i tot això, i breu. Avui tarda si tot va bé en penjaré un.

Siberieee εïз... ha dit...

Ja fèia dies que avisaves! Esperava aquest moment des que ho vas enunciar explicant el perquè de la tria de la carrera, i el perquè has acabat... on has acabat. Estarem tots a punt i atents per aprendre (perquè segur que molts ni ho saben el que és la Gestalt, no?) Jo vaig acabar els estudis fa temps i reconec que ho tinc en desús... de tant en tant m'agrada fer de "menjacocos" al blogg, però reconec que amb "un" en tinc prou! Estaré atenta... vaaa que ja frisem!

Mar Roca i Sol ha dit...

Bones de nou,
et visito per donar-te les gràcies. Avui us he dedica un petit document en format vídeo fet amb bones intencions i per tenir un record d'aquests dies.
Ens llegim els propers dies. Prometo entra en calma als blogs adherits i fer una bona ullada. Tenim u nivell molt alt a Catalunya amb els blogs.
Per cert et deixo aquí el correu per aquells que s'han adherit i que jo no en tinc constància per tal de fer l'enllaç. 100anysdestelada@gmail.com
Moltes gràcies.
Muakisssssssssssssssss

Eli ha dit...

Blog sobre psicologia....
Ahhh que interessant!
L'espero en "candeletes"

 
ir arriba