diumenge, 5 d’octubre de 2008

Qüestió de principis

Desig,
intenció,
guspira.
Unir
esperit i
serenor.
Qualitat,
utilitat,
intriga...
Entendre,
tornar a
sentir
(?)

11 comentaris:

XeXu ha dit...

Estàs descrivint un procés? Potser si que aquest camí et porta a tornar a sentir, no? I no és això el que volies?

Xitus ha dit...

eren paraules soltes, però amb sentit, amb la intenció de provocar un joc.

Sí, també és part del procés. Res de coses poètiques que escrigui per a quedar bé. Tornar a sentir en el meu cas és un desig ferm i real.

Merci per comentar Xexu. Per cert, que tal el concurs?

mar ha dit...

em sembla que vas per bon camí... tornar a sentir... un bon propòsit... un bon joc...

Habitació ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Núr ha dit...

Merxi... :D Ja no hi ets, prò vaig a dormir tranquil·la.

...i una abraçada perquè t'hi vagis acostumant, per quan arribi el te!

I paciència. Potser no hi ha justícia còsmica, prò el temps ho posa tot al seu lloc. ;)

instints ha dit...

Tornaràs a sentir, no pateixis, llavors veurem processos accelerats, paraules deslligades que volen lligar i per supost, un desig complert. El teu.

Petonets.

caterina ha dit...

Jo volia deixar un comentari respecte al post de més amunt però no sé perquè no trobo la opció dels comentaris :P
Hi ha una cançó dels Oasis que m'agrada molt i que em recorda la meva etapa d'institut que es diu Do You Know What I Mean. Per les que he escoltat, a part d'estèticament, en què s'assemblen als Beatles? És una cosa que sempre m'he demanat...

Xitus ha dit...

mar, un bon joc, m'ha agradat aquesta expressió. Entrar en la bona dinàmica. Començar a sentir-se llest i polit afectivament.

De res Núr (per a una germanòfila com tu, l'accent del teu nom pren doble importància). Du weisst, dass du mir deine Angst erzählen kannst. (si sobra alguna dièresi m'ho dius). La justícia és cò(s)mica? Ja te'n vaig dir l'opinió al respecte. Hi ha refranys. és clar..."Tal faràs tal trobaràs". Aquest m'agrada bastant sobre aquest tema. Si el temps a vegades ho posa tot al seu lloc, és perquè s'ha donat un grapat de circumstàncies que han permès un procés en el temps. però no sempre és així. :)

Osti instints el teu comentari m'ha aportat una dosi d'inèrcia que no deixaria mai...Això dels processos accelerats brutaaaaaaal!! M'ha agradat moltíssim!!

Caterina t'he respòs extensament en el teu bloc, però ho faig altre cop aquí en versió reduïda. Hi ha més referències que podem trobar a lletres, com a la peça "be here now", quan diu "sing a song for me, one from let it be". En el recent disc, la cançó "I'm outta time" escrita per Liam inclou sons de la darrera entrevista concedida per John Lennon a la BBC. EL recopilatori que van treure fa dos anys, l'"Stop the Clocks", incloïa un disc vermell i un de blau, com els Beatles. Clar que els Beatles ho varen fer pels dos equips més coneguts de la ciutat, l'Everton(blau) i el Liverpool (vermell). Podria pensar-se que els Oasis varen fer el mateix perquè a Manchester això també passa (Manchester United vermell,Manchester City blau cel - ells són uns seguidors del city de tota la vida). Però crec que era més per a imitar el tema Beatles, crec que s'ho podien haver treballat una mica més en aquest cas. Però repeteixo, si anem a so...Qui escolti el primer disc per exemple, poca cosa a veure. La gent parla molt fàcilment. Jo em vaig haver d'empassar unes quantes vegades la crítica "si copien els Beatles, blah blah". Evidentment gent que no havia escoltat res. Alguna tonada esporàdica sí, però és del més normal. Aquest nou single també m'ha recordat molt a una banda de Birmingham (si no m'erro), The Bluetones. I la gent no em toca el voraviu dient "ooh copien els bluetones". Oasis és oasis, i ja estan consolidats. ;)

Nits ha dit...

Hola xitus!!!!
Veig nous verbs, nous noms en aquests principis... però encara els veig questionats. Falta una miqueta, falta un pas més endavant i fer ben aviat un post que es tituli Admiració de principis (o algu així a tu que t'agraden els jocs de paraules) i que acabi amb signe d'admiració.
Ben aviat arribarà el dia.

Núr ha dit...

Du hast es perfekt geschrieben! Und vielleicht ist es, weil ich so germanisch bin, dass ich diese romantische Idee des Lebens habe...

Oder vielleicht bin ich en bisschen viel zu geistlich...

dut-durut!

Joana ha dit...

esclat, focs d'artifici, llibertat,
felicitat...

 
ir arriba