dimecres, 15 d’octubre de 2008

Yes!!!!

Fem-nos uns riures, ballem un xotis o un mengem entrepà de calamars, el que vulgueu (volgueu? arrrrrrrgh Núr, help!), per a celebrar la meva recent admissió a l'escola universitària Cardenal Cisneros, adscrita a la Universitat de Alcalá de Henares (Alcalà de fenassars mola el triple!!). Sí!! Ara tinc la porta oberta a estudiar magisteri d'anglès. La veritat és que és una bona notícia enmig d'un període tèrbol. És un jonc bell en un estany enllotat i entollat, és un caramel per obrir enmig d'embolcalls, és el paper que feia dies que buscaves, yes!!! Yes yes yes yes yes!!! English teacher soon!! Bad times are falling down, falling down, falling down, bad times are falling down, my fair Xitus!!

11 comentaris:

mar ha dit...

ostres!
me n'alegro per tu perquè veig que és una bona notícia... però... perquè tan lluny? si es pot preguntar...
jo ho celebraré amb uns somriures dedicats!
Bona sort!

Xitus ha dit...

Marrrrr!! Doncs perquè és de les poques que dónen la possibilitat de fer magisteri "a distància" (no és ben bé a distància, però sí semipresencial, i compten amb seus aquí). >Meeerci pels teus somriures dedicats!! M'ha agradat molt el concepte ;)!!

petons :) Aleix.

mar ha dit...

aahhh!
pensava que marxaves a fora!

petooooonets de felicitats!

XeXu ha dit...

Doncs felicitats, sobretot ara que sé que no te n'has d'anar allà, i que podràs estudiar des d'aquí. Jo també et feia d'excursió a l'estranger.

ka ha dit...

Felicitats Aleix!!!
Que bé, espero que sigui una de les moltes coses bones que t'esperin!
Una abraçada gran i forta!

Lid ha dit...

Me n'alegro molt per tu, Xitus!
Les coses mica a mica comencen a rutllar, segur q si!
Una abraçada de color d'olor de poma, maquet!

crisberman ha dit...

already we do not know much, but I remember you said to me some days a go ... we must build bridges ...

falling down for ever !!

Núr ha dit...

My sweetheart, I think u just gave me a great idea for a future post (short one, what I need now that I don't have much time to spend on computers..., at least for fun!) for my Malalta de llengua: it's vulgueu, just like pugueu, but volguessis and poguessis. It took me quite long to put it in my mind!

Anyway!! CONGRATS!!!! And I hope this is the begining of a nices path to walk!!

Nighty night!

caterina ha dit...

Enhorabona!!! Enmig de temporades dolentes, aquestes alegries es viuen amb més entusiasme i es valoren més ;) Congratulations!!! Hehe ;)

myself ha dit...

Felicitats! Espero que t'agradi molt l'anglès!
Passis uns bons dies d'estudi ;)

Xitus ha dit...

xexu: merci. No, tot i que cursaré els estudis en una universitat estrangera, podré fer-ho des d'aquí. Està bé aquesta modalitat internacional.

ka: moltes gràcies. Finalment m'he decidit, així que potser si ens retrobem a les aules serà en condicions semblants, però amb més formació darrera :)

lid: merci, esperem que sí, que les coses bones augmentin i les dolentes s'atenuïn. Però recordem que un tant per cent d'això és esforç i saber dirigir les energies cap a bon port.

crisberman: els ponts s'han de construïr, sí senyor. La cançoneta que he postejat en canvi diu originàriament "London bridge is falling down" però mira, ho he adaptat! En l'aventura gràfica de la vida a vegades construïm ponts que no van enlloc...

Núr: hey there. Looking forward to seeing your new post about Catalan language. I like this "nice path to walk". You know, I'd add "easy". Why not? Lol, you really liked that "nighty night".

caterina: si l'època dolenta no t'ha abrumat, estic d'acord amb la teva afirmació. Senyal llavors que hi ha esperança de reconduïr el fil. En el meu cas, puc dir que sí, que ha estat una alegria, perquè no estava gaire segur fins l'últim moment de que m'acceptéssin... Ara tot de paperassa amunt i avall però l'agafaré amb moltes ganes, això segur :)

Myself: :) que bé veure't per aquí!!L'anglès ja m'agrada i ja he treballat de profe d'anglès en aquests dos últims cursos, però ara per fi faré els estudis que em permetran consolidar el meu futur laboral.

 
ir arriba