dimecres, 29 d’abril de 2009

Llàgrimes sonores


Penjo un escrit que vaig fer fa 5 anys i mig. També poso la imatge que em va inspirar. És la portada del disc conjunt que van fer Freddie Mercury i Montserrat Caballé (altament recomanable, no és només "Barcelona"). Espero que us agradi!

LLÀGRIMES SONORESVa quedar-se atònit. Aquells ulls que mirava, aquella expressió, de cop i volta reflectia la cara oposada del que ho havia fet feia uns instants. Feia no res aquells ulls eren plens de vida, mostraven joiosos i, per què no orgullosos, el benestar i plenitud d'una època esplèndida. Totes les coordenades espacio-temporals giraven en harmonia sobre ell... I aquell somriure mig contingut...! En qualsevol moment semblava que esclataria en una esplendorosa rialla. N'estava orgullós, de tenir les mans de qui les tenia entre les seves, realment. El moment de glòria, si podia demanar quelcom més, havia estat elevat a la màxima potència.
De cop, però, mentre n'inspeccionava els detalls, el va cridar. No el va cridar amb la veu. El va cridar amb els ulls. I els seus propis es van entelar, perquè va comprendre'n el missatge. Un sanglot va apoderar-se de la seva gola mentre ara observava un plor mig contingut on segons abans havia sentit la joia en tota la seva suavitat, fragància, intensitat, instantanietat. Les llàgrimes queien descaradament rostre avall; les notes sonaven i semblaven transmetre més trascendentalitat que mai. Va ser just en aquest escenari d'atemporalitat que va recordar-se de la seva condició d'ésser humà.

2 comentaris:

caterina ha dit...

La mirada, com una abraçada, un somriure o el silenci, a vegades diuen molt més que les mateixes paraules, molts cops innecessàries. Però s'ha de saber llegir en l'ànima de l'altra, a qui tenim davant i, desgraciadament, són molts els que no saben o no tenen la paciència per fer-ho...

Besets, Xitus! ;)

instints ha dit...

cada cop que escolto aquesta cançó m'emociona, no sé per què, segurament és d'aquelles que m'arriba i em transmet moltes coses com les que has explicat. Petonets!!

 
ir arriba