dijous, 29 d’octubre de 2009

Més val prendre-s'ho amb humor

Aquest matí escoltava El Món a RAC 1 i entrevistaven a qui porta el web del tentacle (ara no en recordo el nom), que es veu que ha fet un petit joc sobre el cas més de moda en els últims dies. Segurament és una de les millors maneres de prendre-s'ho, amb humor.

Comproveu-ho:

http://www.tentacle.cat

16 comentaris:

Núr ha dit...

M'encanten els còmics de l'Àlex i acabo de fer una partideta al videojoc. hehehehe És dels facilets i està bé per a passar l'estona!

La veritat és que sí, que hi ha coses que més val pendre-se-les amb humor...

Podria fer-ne una segona part, amb l'alcalde de Santa Coloma i un Guàrdia Civil!

Nymnia ha dit...

Tot en aquesta vida s'ha de pendre amb humor! Si no malament rai!
He fet una partida, jaja! Però m'han matat molt ràpid!!! Això de que és dels facilets no sé jo! jajajaja!

Xitus ha dit...

Com no t'han d'agradar, Núr, tots recordem la teva aparició estel·lar en un d'ells, oi? ;) El joc està molt bé, superaddictiu...Que li diguin a en Millet si no!
La guàrdia civil no la vull ni als jocs virtuals.

I tant, Nymniona, l'humor és una eina fonamental. S'ha de saber usar amb encert. La clau per al joc és anar a buscar la creu de St Jordi en el moment clau, així els mossos es queden aturats per uns moments.

El peletero ha dit...

Això de "Fèlix Bitllet" és molt bo. Se les pensen totes.

Una abraçada.

Nits ha dit...

Carai amb l'Aleix, quin crack està fet.
M'alegra molt per ell veure que té èxit. M'agraden molt les seves tires de dibuixos.
I per mi també és un blcoaire especial perquè és de l'època on vam començar tota la colla pessigolla.

Jo no soc gaire bona amb els video jocs i de seguida kaput, m'han mort.

I Xitus, no t'enfadis amb mi, ja veus que m'he tornat a canviar el nom. ja he fet un post explicatiu al meu blog. No t'ofenguis ni res, please, que em sabria molt greu, vale?

Una abraçada!

instints ha dit...

jejeje, que bo el joc. He pispat 90 euros, hi hauré de jugar més que encara em queda molt jeje.

Tens raó, millor prendre-s'ho amb humor (grrrr)...

Xitus ha dit...

Hi has jugat peletero? És molt divertit jeje.

Alex, vols dir oi Nits? Escolta, no passa res per això del nom :) Serà més còmode i tot, ja que moltes vegades anava a escriure't i em sortia automàticament Nits en comptes de Tuti jeje!! Una abraçada!!

90 €uros només?!?! És poqueeet!! T'hi hauràs de viciar més, sens dubte...! ;)

Nits ha dit...

Donde dige Aleix (que aquest és un altra noi) digo Alex
I donde dige Tuti, digo Nits.

Ai Xitus quina paciencia que tens, com la lio amb els noms eh?!

Una abraçada ben gran :)

maria ha dit...

He pispat 36.ooo euros,es clar que amb la creu de sant Jordi et puja molt.Jejeje
Em sembla que això no fa per mi.No podria tenir la consciència tranquil·la...

moonlight ha dit...

si millor riure de tot, pq sino només de pensar, m'entra una mala llet impressionant!

caterina ha dit...

183.500€!!! No me basta ni per un piset però crec que pel que és el joc ja n'hi ha. Hi havia massa mossos al final i ja no sabia per on tirar hehe.

Jo veient la TV3 me va sorprendre tant enrenou amb el cas Millet (ah! record a la perfecció el Palau de la Música jeje). Aquí els casos de corrupció varen començar amb el cas Andratx, ja fa quasi dos anys i li han seguit; Rodrigo de Santos, capsa de Cola-Cao, Palma Arena, Palacete d'en Jaume Matas, etc etc. N'hi ha tants que ja no els record tots. Si aneu al mateix pas que nosaltres, com ara el cas de Santa Coloma, això no ha fet més que començar. Fer corrupció és molt fàcil i la llei molt feble. Aquí cap ha complert pena de pressó. El batle d'Andratx es passeja ben tranquil pel carrer i jo n'he estat testimoni, i els diners ni els tornen.

Aquí també s'ha procurat mirar tot amb humor, com el tema de les inundacions del metro de Palma. Un exemple; http://caterinacortes.wordpress.com/2008/04/29/qui-diu-que-els-mallorquins-no-tenim-sentit-de-lhumor/ Però s'ha arribat a un punt, almenys a Mallorca, que ja no fa gràcia. Podria haver fet molts posts sobre el tema, inclús dedicar un blog sencer però me fa vergonya aliena i és un tema que me crema.

Xitus ha dit...

jajaja una bona manera d'aclarir-ho, Tut...Vull dir, Nits!!

Això només és un joc, deuria pensar en FM! Però bé, Maria, la teva puntuació ja demostra que no hi tens traça, robant eh ;) Ets bona noia. :)

És un gran escàndol, el que passa és que mentre es mira això, no es miren altres coses que també provoquen mala llet, moonlight.

Déu n'hi do la teva puntuació, Caterina. Sï, al final hi ha més mossos, tot i que una mica adormits, eh. Aquí a ses Illes també en teniu uns quants, pel que veig (m'ha fet gràcia el de capsa de Cola-Cao, el trobo molt curiós).
Després me miro el link. Petonets!

Joana ha dit...

I jo que m'ho havia perdut!
Fantàstic!

ddriver ha dit...

ep pero esta be el joc!!!
Has vist l'Everton avui?? buuf 1-1

Xitus ha dit...

Sí Joana, aquest del tentacle és boníssim. Una vegada va fer sortir la Núr i tot en els seus còmics jeje com a caixera de l'FNAC si no recordo malament.

Vaig veure el resum de l'Everton ddriver, 1-1 a Goodison contra l'Aston Villa, i això que vam començar marcant, ens passa sovint... Ens falta pujar una mica el ritme si volem seguir com les últimes temporades.

caterina ha dit...

Això de la capsa de Cola-Cao és que una de les "xorimanguis" que havia robat, havia amagat tots els doblers al jardí dins una capsa de Colacao. Aquí al respecte és va fer molta conya. Riure per no plorar...

 
ir arriba