divendres, 4 de març de 2011

Qui és més ingenu?

Hi ha vegades en que em sento plenament malament. Són aquelles vegades en que algú sobreestima la meva ingenuïtat. No us ha passat mai? Algú se situa en un pla "superior" i decideix que ets més ingenu. Molt bé, possiblement tinc punts d'ingenuïtat, ho reconec i fins i tot m'agrada. Però no sóc imbècil. És més, potser el cap em rutlla una mica i tot. I és que, quan dic o pregunto alguna cosa, hi ha més darrera del que sembla ser. Per això m'ofèn quan sento comentaris que indirectament van dirigits a mi, com a fals titella còmplice de ves tu a saber què. Hi ha coses que no puc suportar i que curiosament són coses que jo vaig fer en un passat. Però és així, he après, i hi ha vegades en que una retirada a temps és una victòria.

Les aparences enganyen. Oi?

11 comentaris:

diurff ha dit...

...és molt incomode que algú et situi a una posició en la que tu no has triat ser..que et mirin per sobre sense haver decidit estar per sota..

però m'alegra saber que t'alegra tenir un punt d'ingenu... a vegades és una manera de veure les coses més interessan..

XeXu ha dit...

No dubto que no has nascut avui, i ara diré una cosa que potser no té res a veure, però de vegades, quan veiem que una quanta gent pensa de nosaltres alguna cosa que nosaltres no considerem, potser hauríem de començar a fer-los cas. Des de fora, de vegades es veuen millor les coses.

maria ha dit...

No en facis cas dels comentaris que sentis.Si haguéssim d'estar pendents de tot el que ens diuen no faríem ni un pas.Escull tu el que és important i el que no,el que val la pena sentir i el que no.

Xitus ha dit...

Diurff, merci pel comentari. És incòmode i injust que et situin aquí, és cert. A vegades sembla que si no mostres, la gent no veu, i no hauria de ser així sempre.

Estic d'acord , XeXu, a vegades ens falta aquesta visió externa. Però aquest cas concret va per un altre lloc.

Exacte, maria, hi ha coses que més val decidir no sentir.

Merci per mantenir-vos fidel malgrat la meva llarga absència!

Rubén ha dit...

Te entiendo.
El problema es que parece ser que la única forma de escarmentar a estas personas es estar a su altura. Y evidentemente no va con nosotros seguir las reglas de este juego.

Seguramente no hablamos de la misma situación, pero da mucha rabia que haya gente que necesite hacerte sentir ingenuo para sentirse superior.

Xitus ha dit...

Merci pel comentari Rubén. Doncs sí, que algú t'enganxi etiquetes quan no hi estàs d'acord fot. Potser se n'haurien d'adonar i veure que no t'agrada que t'otorguin aquest paper. Les aparences poden enganyar.

moonlight ha dit...

i tant que enganyen! i hi ha molta gent experta en enganyar..

Markys Flanagan ha dit...

Aquestes coses si no s'aturen a temps a vegades esdevenen en uns rols que hem d'adoptar amb segons qui i s'ha de vigilar o se'ns posa el xip de ximplet automàtic gairebé sense adonar-nos de com hem arribat a aquest punt.

Xitus ha dit...

Sí, moonlight, però saps aquella de "s'atrapa abans a un mentider que a un coix?", doncs això. Un petonet i merci per passar altre cop :)

Markus, avui t'explico abans del futbol. Una abraçada :)

Nits ha dit...

Hola Xitus,
Oh i tant que m'he sentit així de vegades i fot molt. Perquè a ningú li agrada sentir-se menystingut. Però ara que ho expliques tu i faig la reflexió des de fora penso que tots som ingenus perquè tots desconeixem moltes coses. Desconeixem la vida dels altres, desconeixem la majoria de coses que passen a molts àmbits,..., però saps què diuen que la ignorància és molt atrevida i encanvi sembla que el qui parli amb més fermesa té més raó i a vegades és potser el més ingenu de tots.

Guspira ha dit...

Que ens etiquetin, fot, però que ho facin sense motius, encara fot més. Tots ens hem equivocat en algun moment de la nostra vida, i penso que malament rai si no fos així, perquè crec que d'on s'aprén més és dels propis errors. Les persones amb el temps creixem com a persones, aprenen del que ens envolta i dels qui ens envolten i també, de nosaltres mateixos. Tu mateix has dit que has après del que vas fer en un passat. L'únic que et puc dir és que creguis en què aquest algú que sobreestima la teva ingenuitat el dia de demà en treurà una bona lliçó. És massa fàcil parlar quan es fa dels altres...
ànims!

 
ir arriba