dijous, 2 de juliol de 2015

Calaix obert per vacances

L'estiu del 2011 vaig deixar d'escriure activament al blog, vaig deixar el calaix entornat però no tancat ja que sabia que tard o d'hora tornaria a voler obrir-lo en alguna d'aquelles èpoques en que és necessari endreçar-ne el contingut una mica; una remor de remenar trastos en un espai de grandària kafkiana on et vas trobant amb això i amb allò i decideixes compartir-ho amb la hipotètica comunitat blogaire.

De moment obro per vacances.

7 comentaris:

XeXu ha dit...

M'ho creuré quan vegi que tornes regularment! Darrerament és més comú que la gent vagi espaiant les seves aparicions, tot i que ningú declara tancar, que no pas les tornades. Així que si tens pensat tornar a passar una temporada en aquesta petita, però real, comunitat, bentornat siguis!

Xitus ha dit...

Xexu :))))))))) he trigat però ho intentaré

Xitus ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Xitus ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
rits ha dit...

Bentornat!!!
Personalment, sóc de les que comenta el Xexu, he espaïat molt el blog per diversos motius però les ganes i són i per això no plego. Endavant!!!!

Xitus ha dit...

M'agradava molt llegir-te rits i ho tornaré a fer. Gràcies als dos, XeXu i rits, per la rebuda, ha estat tot un goig. :) Així dona gust tornar. He començat amb pas ferm i constant.

maria ha dit...

Bentornat!!
I tant que va bé fer endreça dels nostres pensaments. Veig que has començat amb força, em queden molts posts per llegir.^-^Així m'agrada!

 
ir arriba