dimarts, 21 de juliol de 2015

Marc's entrepans

Fa cosa d'un mes em va escriure de cop un whatsapp la meva amiga A. que resulta que amb el seu xicot A. havien agafat un autobús sense rumb concret i havien baixat prop del meu barri, el Guinardó. Em demanava si li podia recomanar algun lloc del barri que estigués bé per sopar i no vaig tenir cap dubte: heu d'anar al Marc's entrepans, coi!

Sí, sembla que serà un post de propaganda avui, més o menys. Vaig conèixer-lo, allò que passa, a través d'amics que el coneixien però que no eren exactament del barri. De seguida em va agradar el lloc, primer per la decoració de fusta, que sempre és càlida, després per la disposició d'una barra central on es veu com cuinen, i després per l'originalitat dels seus entrepans, des dels noms fins la combinació d'ingredients passant pel sabor, ben bo! Entrepans clàssics ja són el Kamasutra, el J.L. (en tribut a John Lennon, va confessar un dia l'amo, ben peculiar també), l'honorable, i d'altres més, uns quants d'ells dedicats al país i d'altres als triomfs del Barça.

Una vegada amb els Ts. vam triplar. Va ser un dia memorable. Tres entrepans (dels de veritat, no de la secció de pa de motlle) un rere l'altre, amb postre inclòs i el cafè a càrrec de la casa per la proesa. Quan hi anem amb el grup d' amics -ara fa temps que no- ens acostumem a asseure a una de les poques taules que hi ha (la resta és barra). A vegades també hi anem amb el J. i la C., els agrada molt també.  El cambrer que explica acudits sempre li dóna un toc peculiar a la vetllada. Ja és entranyable. No deixa indiferent a ningú. A l'A. i l'A. els va fer molta gràcia i l'altre dia va haver d'adaptar els seus acudits en anglès per la D.

Si mai voleu descobrir racons de Barcelona, aquí al Guinardó al límit amb el Congrés teniu un local per fer un bon entrepà i una cervesa o clara i rematar-ho amb un dels seus pastissos clàssics: llimona, xocolata i formatge amb nabius. 40 anys els avalen.

Us passo el seu lloc web per si voleu tafanejar la carta i demés.

http://www.marcsentrepans.com/


4 comentaris:

XeXu ha dit...

Doncs sí que és una mica de propaganda aquest post... la veritat és que no solc passar per aquests barris, però com que mai se sap, segur que si passo per davant me'n recordaré.

maria ha dit...

Ostres tu!!! Només de veure l'entrepà de l'enllaç ja me'n fa venir ganes.^^

Xitus ha dit...

I tant Xexu, i si tens temps entra i tasta'n algun. Una xistorra embolicada amb truita no fa mai mal cos!

Maria, són una mica més creatius i variats que els del Viena, tot i que els del Viena tampoc estan malament eh!

Xitus ha dit...

mal al cos*

 
ir arriba